Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 24th, 2015 | by fileto

0

Καυγάδες στα δημοτικά συμβούλια για τα τραπεζοκαθίσματα

Ομηρικοί καυγάδες μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης σε πολλά δημοτικά συμβούλια της ΑΜ-Θ για τα τραπεζοκαθίσματα τα οποία καταλαμβάνουν ζωτικούς χώρους σε πεζόδρομους πόλεων και δεν αφήνουν περιθώρια για τους πεζούς και τις άλλες δραστηριότητες.

Τόσο στην Καβάλα η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στους πεζόδρομους Μεγ. Αλεξάνδρου και Παύλου Μελά, όσο και στην Κομοτηνή (Βενιζέλου) αλλά και στην Ξάνθη είναι σημείο από το οποίο ξεκινούν ακόμη και τα συντροφικά μαχαιρώματα.

Στην Καβάλα μάλιστα υπάρχουν σημεία τριβής για τον γνωστό πεζόδρομο στον οποίο πρέπει να εξυπηρετηθούν οι χρηματαποστολές στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και στην διέλευση οχημάτων όπως ασθενοφόρα και πυροσβεστικά σε περίπτωση ανάγκης.

Τώρα που η κυβέρνηση θα τους στερήσει και τα μετρητά και θα πρέπει να τα αναζητήσουν σε άλλες πηγές η μάχη για ανάπτυξη -τραπεζοκαθισμάτων- θα γίνει καθεστώς αρκεί να πληρώνουν οι ιδιοκτήτες τους.

Οι καυγάδες αυτοί συνεχίζονται και σε άλλους δήμους σχετικά με την νέα εγκύκλιο που δεν αφήνει την ανάπτυξη σε ξαπλώστρες και τραπεζάκια στις παραλίες δομές που πρέπει να τραβηχτούν ακόμη και πέντε μέτρα από εκεί που σκάει το κύμα με αποτέλεσμα οι θαμώνες των μπητς μπαρ να βλέπουν σε κοινή θέα την κυρά Τασία με τα κεφτεδάκια και τα κουβαδάκια που φέτος με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα απολαμβάνει πρώτο τραπέζι την θάλασσα και την ακτή.

Το καλοκαίρι θα παιχθούν σκηνές απείρου κάλους, με την κρίση να φουντώνει και τα πρόστιμα να πέφτουν βροχή.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑