Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 24th, 2015 | by fileto

0

Πήρε πράσινο φως η Λευκή Νύχτα της Καβάλας

Παρά την αντίδραση και την καταψήφιση από τις παρατάξεις του Κώστα Μορφίδη (ΣΥΡΙΖΑ) και Λαική Συσπείρωση (ΚΚΕ) τελικά από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας βγήκε η ανακοίνωση, ότι σύμφωνα με την αριθμ. 53/2015 απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, γίνεται γνωστό ότι την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων στην πόλη της Καβάλας.

Την βραδυά της 22ης Μαίου θα λειτουργήσει η αγορά το βράδυ με παράλληλες εκδηλώσεις στο κέντρο της Καβάλας με σκοπό να τονωθεί η αγορά της πόλης.

Ανάλογη εκδήλωση θα γίνει και στην Αλεξανδρούπολη ενώ Ξάνθη και Κομοτηνή προφανώς δεν έχουν ανησυχίες για τέτοιου είδους παρεμβάσεις στην τόνωση της αγοράς.

Οι Λευκές Νύχτες είναι ευρωπαικός θεσμός και γίνεται σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ευρώπης αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας δίνοντας μια νεανική νότα στην λειτουργια της αγοράς.

Στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη που έχουν γίνει ανάλογες εκδηλώσεις πέρισυ η αγορά δήλωσε ικανοποιημένη από το οικονομικό αποτέλεσμα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑