Εκδηλώσεις

Published on April 25th, 2015 | by fileto

0

Καβαλιώτες και Δραμινοί χορευτές στην Βέροια

Ξεκίνησε δυναμικά (340 συμμετοχές) ο 9ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός «ΕΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΝ» 2015, που φιλοξενείται στην πόλη της Βέροιας από 24 έως 26 Απριλίου και αποτελεί συνδιοργάνωση του Πανελλήνιου Σωματείου Χορού και Ρυθμικής, του Δήμου Βέροιας και της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας.
Στο Διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες και χορευτές από την Κρήτη, την Κόρινθο, την Αθήνα, τη Λάρισα και τα Τρίκαλα, τη Δράμα και την  Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη και τη Βέροια κ.α. πόλεις.
Μετά την τελετή έναρξης και τον Αγιασμό είχαμε την έναρξη του ημιτελικού , όπου διαγωνίστηκαν οι  κατηγορίες 14-16 ετών, 16-18 ετών, 18 και άνω σε  κλασικά ατομικά, ομαδικά και ντουέτα, κάρακτερ ατομικά, ομαδικά και ντουέτα ,σύγχρονα ομαδικά και ντουέτα, τζαζ ατομικά, ομαδικά και ντουέτα και χιπ χοπ ατομικά ,ομαδικά και ντουέτα..
Σήμερα , Σάββατο 25/4, από το πρωί θα συνεχιστεί ο ημιτελικός σε σύγχρονες ατομικές χορογραφίες από 14 ετών και άνω ενώ στις 5.00 το απόγευμα θα είναι η έναρξη του 1ου ΤΕΛΙΚΟΥ, όπου διαγωνίζονται όλες οι χορογραφίες που πέρασαν στις ηλικίες 14-16 ετών,16-18 ετών,18 και άνω.
πηγη: In Veria


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑