Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on April 27th, 2015 | by fileto

0

Νεαροί με παρελθόν έκαναν διαρρήξεις στην Ορεστιάδα

Εξιχνιάστηκαν άμεσα ύστερα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Αστυνομικού Τμήματος Ορεστιάδας, δύο διαρρήξεις καταστημάτων, που διαπράχθηκαν χθες το βράδυ (26/27-4-2015) στην Ορεστιάδα.

Συνελήφθησαν σήμερα (27-4-2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 29 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, οι δύο (2) δράστες διέρρηξαν στην Ορεστιάδα, δύο καταστήματα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους, το χρηματικό ποσό των 160 Ευρώ, 25 Λέβα Βουλγαρίας και 1 δολάριο Η.Π.Α..

Μετά από την καταγγελία των περιστατικών, οι αστυνομικοί προέβησαν άμεσα σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο ημεδαπούς.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι και οι δύο δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑