Ελλάδα

Published on May 1st, 2015 | by fileto

0

Μήνυμα για την αντιπυρική προστασία

Τη μέρα που τιμάμε τους εργατικούς λαϊκούς αγώνες και διεκδικήσεις, ξεκινάει κάθε χρόνο η αντιπυρική περίοδος. Πέρα από την ετοιμότητα του συνόλου του κρατικού μηχανισμού που απαιτείται αυτή την περίοδο, το κύριο βάρος για την πρόληψη, αντιμετώπιση και καταστολή των δασικών πυρκαγιών επωμίζεται το Πυροσβεστικό Σώμα.

Γνωρίζουμε τις ελλείψεις σε υλικά και μέσα που δυσκολεύουν το έργο και την αποστολή σας. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να καλύψουμε αυτές τις ελλείψεις, σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουμε και εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του Π.Σ. και να διασφαλίσουμε τα εργασιακά σας δικαιώματα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, για να προστατέψετε το φυσικό περιβάλλον της χώρας μας, τη ζωή και την περιουσία των πολιτών. Με τον επαγγελματισμό, το συναίσθημα ευθύνης και την αυτοθυσία που επιδεικνύετε, έχετε κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού. Αναγνωρίζουμε και τιμάμε την προσφορά σας. Βρισκόμαστε δίπλα σας και στηρίζουμε την αποστολή σας.

01-05-2015

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Τάσος Μαυρόπουλος


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑