Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 2nd, 2015 | by fileto

0

Αυστριακοί προωθούν Καβάλα και Θάσο για τουρισμό

Γνωριμία με την Ανατολική Μακεδονία- Θράκη, στην οποία συμμετείχαν δημοσιογράφοι της Αυστρίας αλλά και διευθυντικά στελέχη των μεγαλύτερων tour operator και τουριστικοί πράκτορες, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση την Τετάρτη 29 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο  της Βιέννης.

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και την αεροπορική εταιρεία Austrian my Holiday (Austrian Airlines), η οποία συνδέει την Αυστρία με 21 ελληνικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο της Καβάλας.

Η αεροπορική σύνδεση με την Καβάλα, εξυπηρετεί περισσότερο το νησί της Θάσου, η οποία είναι ενταγμένη σε προγράμματα πολλών αυστριακών διοργανωτών ταξιδίων. Η Θάσος προστέθηκε το 2015 στο πρόγραμμα και του νεο – εισερχόμενου, όσον αφορά στην Ελλάδα, tour operator, ΕΤΙ και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση του εν λόγω διοργανωτή και του Γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας, την Τρίτη 28 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση για τα μνημεία και τα αξιοθέατα Καβάλας και Θάσου, της Δράμας, αναφορές στην καπνοκαλλιέργεια, τα αρχιτεκτονικά μνημεία του Αυστριακού Konrad de Vilas), της Ξάνθης, της Κομοτηνής, των «δρόμων του κρασιού», των μοναδικών βιοτόπων Νέστου και Έβρου και το οδοιπορικό γνωριμίας κατέληξε στην Αλεξανδρούπολη, την Ορεστιάδα και τη Σαμοθράκη.

Συνέχεια της εκδήλωσης αποτελεί η προγραμματισμένη για τον Ιούνιο διοργάνωση ταξιδίου δημοσιογράφων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑