Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 5th, 2015 | by fileto

0

Αγκαλιές στην μειονότητα, καρφιά στον Καμμένο από Ποτάμι

Η χθεσινή αμφάνιση του Σταύρου Θεοδωράκη στον Νίκο Χατζηνικολάου στο STAR έβγαλε είδηση από τον Εχίνο της Ξάνθης, το γνωστό Πομακοχώρι με την γνωστή του στάση συντασσόμενη με την σκληρή γραμμή της Άγκυρας έναντι της μειονότητας.

Ο κ. Θεοδωράκης κάρφωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο ότι δήθεν έστειλε στρατιωτικό άγημα τιμής στην περιφορά επιταφίου την Μεγ. Παρασκευή στον ιερό ναό που βρίσκεται στον Εχίνο, όπου όπως είπε απόστρατοι αξιωματικοί έκαναν λειτουργία και περιφορά επιταφίου, προκαλώντας όπως είπε το ήπιο κλίμα στην περιοχή.

Μάλλον ο κ. Θεοδωράκης δεν γνωρίζει (αν και θα έπρεπε να τον ενημερώσει το μειονοτικό του λόμπι στη Θράκη) ότι υπάρχουν πολλά χωριά μεικτά στην περιοχή όπου χρόνια τώρα εκκλησία και τζαμί εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα χωρίς προβλήματα.

Προφανώς έχει ανοίξει κόντρα ο ιδρυτής του Ποταμιού με τον Πάνο Καμμένο και φυσικά έχει πικρία που δεν μπόρεσε να εκλέξει βουλευτή στη Θράκη αν και το προσπαθούσε με πολύ μεγάλο ζήλο.

Έρχεται όμως η επίσκεψη του Μπιλάλ Ερντογάν στον Εχίνο την Κυριακή να τον διαψεύσει όταν μεγάλες αφίσες τον υποδέχθηκαν με την φωτογραφία του πατέρα Ερντογάν τον οποίο αποκαλούσαν και μεγάλο μάστορα (USTA), λες και βρισκόμαστε σε κάποια επαρχία της Τουρκίας.

Εχίνος ΕρντογάνΜπιλάλ Ερντογάν

Καλά θα κάνουν οι Αθηναίοι φίλοι μας όταν ασχολούνται με την μειονότητα να έχουν καλύτερη εικόνα γιαυτήν και καλύτερη πληροφόρηση.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑