Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 7th, 2015 | by fileto

0

Διαρρήκτης στην Δράμα πήραν τσιγάρα και ξυστά

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) διαρρήξεις καταστημάτων – επιχειρήσεων, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που είχαν διαπραχθεί κατά το χρονικό διάστημα από 18-1-2015 έως 18-2-2015, σε χωριά της Δράμας.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 31χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και φθορές.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε, σε χωριά της Δράμας, δύο (2) καταστήματα – επιχειρήσεις, προκαλώντας σε αυτά φθορές, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ακόμη ένα (1) κατάστημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσε συνολικά διάφορα πακέτα τσιγάρων, συνολικής αξίας 2.500 περίπου ευρώ, στιγμιαία λαχεία και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα πακέτα τσιγάρων, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑