Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 7th, 2015 | by fileto

0

Νεαροί κλέφτες μοτοποδηλάτων στις Σέρρες

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση 7 περιπτώσεων κλοπής δίκυκλων μοτοσυκλετών από την πόλη των Σερρών.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 16 και 21 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, ενεργώντας από κοινού και εφαρμόζοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, διέπρατταν συστηματικά κλοπές δικύκλων από πυλωτές και πεζόδρομους στις Σέρρες, με στόχο τον παράνομο προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Τα δίκυκλα που αφαιρούσαν τα εγκατέλειπαν σε υπαίθριους χώρους στην πόλη των Σερρών, αφού πρώτα έπαιρναν τα εξαρτήματα που σκόπευαν στη συνέχεια να μεταπωλήσουν ως ανταλλακτικά.

Συγκεκριμένα από την μέχρι τώρα ανάλυση των στοιχείων και την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι τον Οκτώβριο του προηγούμενου έτους, αφαίρεσαν 7 δίκυκλες μοτοσυκλέτες από την πόλη των Σερρών.

Τα αφαιρεθέντα δίκυκλα βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα σε υπαίθριους χώρους κοντά στις οικίες τους και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑