Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 8th, 2015 | by fileto

0

Μπαράζ κλοπών σε Χρυσούπολη και Δράμα

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, δύο (2) κλοπές από οχήματα, που διαπράχθηκαν την 6/7-5-2015, στο Χρυσοχώρι Καβάλας.

Συνελήφθη χθες (7-5-2015) το μεσημέρι, στο Χρυσοχώρι Καβάλας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, διότι όπως προέκυψε από τις έρευνες, την 6/7-5-2015, αφαίρεσε από δύο (2) ανασφάλιστα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, δύο (2) ράδιο cd και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα παραπάνω αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή από οικία της Δράμας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 58, 18 (άντρες) και 15 (γυναίκα) ετών και ενός 22χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, απόπειρα κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Συνελήφθησαν χθες (7-5-2015) το πρωί, στη Δράμα, από τους παραπάνω αστυνομικούς, οι δύο (2) δράστες, ηλικίας 18 και 15 ετών.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες, αφού αφαίρεσαν το κλειδί της οικίας συγγενικού τους προσώπου (44χρονης ημεδαπής), το τελευταίο 20ήμερο, εισέρχονταν σε αυτήν αφαιρώντας, τμηματικά, από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

Από τη συνέχεια της έρευνας προέκυψε επίσης ότι ο 18χρονος μαζί με τον 22χρονο διέθεσαν, έναντι χρηματικού ποσού, μέρος από τα παραπάνω κλοπιμαία στο ενεχυροδανειστήριο του 58χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑