Αθλητικά

Published on May 13th, 2015 | by fileto

0

Ο Θράκας Ιππέας στο πρωτάθλημα Μακεδονίας – Θράκης

Ο Π.Σ.Κ. “ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ” συνδιοργάνωσε και συμμετείχε στο πρωτάθλημα Μακεδονίας Θράκης στα αγωνίσματα αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης. Την σεζόν 2014 ο Θράκας Ιππέας στο ξεκίνημα του είχε καταφέρει να κατεβάσει μόλις 2 αθλητές στο αγώνισμα της αντοχής, φέτος 2015 ο Θράκας Ιππέας συμμετείχε με 29 αθλητές στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και με 24 αθλητές στο αγώνισμα αντοχής. Η διοργάνωση είχε δυο σκέλη το πρώτο αφορούσε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθη το Σάββατο 9/5 στο ιστορικό και όμορφο χωριό των Αβδήρων Ξάνθης 29 αθλητές του Θράκα Ιππέα έδωσαν το παρών και πήραν μέρος στο συναρπαστικό αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης όλοι έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν αρχής γενομένης με τον μικρότερο της ομάδας, 2ος και άργυρο μετάλλιο στην κατηγορία μίνι μικρά ο Φραντζής Νικόλαος.
3ος και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών ο Καννελοπουλος Σταύρος
με πολύ καλές θέσεις και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που ήταν οι εξής:
Δημουλας Γαβριήλ – Μαρσιδης Κων/νος – Ραχμανιδης Κων/νος – Γκογκοτσης Χρύσα – Δαρογλου Σουλτάνα – Σαρχοσακης Ιωάννης – Ακριτιδης Αθανάσιος – Βαλασιδης Χρήστος – Γκογκοτσης Απόστολος – Μετοικιδης Δήμος – Ιορδανιδης Αλέξανδρος – Χριστοδουλακης Γεώργιος – Δημητρακοπουλος Δημήτρης – Καβουρτζικλης Αθανάσιος – Λυτης Ιωάννης – Λιανουριδης Δήμος – Κυριαζης Γεώργιος – Μαλατος Σωτήριος – Διαμαντης Ιωάννης – Σκαπαριωτης Αθανάσιος – Ραντος Μιχαήλ – Ρουσης Νικόλαος.

Ιδιαίτερη μνεία και στην Γαραγάνη Βασιλική η οποία τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία γυναικών δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας.
Το δεύτερο σκέλος της διοργάνωσης διεξήχθη στην Κομοτηνή με το αγώνισμα της αντοχής, η ομάδα ανδρών- εφήβων του Θράκα Ιππέα λειτούργησε σε επαγγελματικά πρότυπα και κατάφερε να κάνει το 3-4-5 στην κατάταξη ανδρών με τους Χριστοδουλακη Γεωργιο-Δημητρακοπουλο Δημήτρη και Μαλατο Σωτηριο. Επίσης στους μάστερς στην πρώτη εξάδα τερμάτισε ο Σκαπαριωτης Αθανάσιος.

Όσο αφόρα την διοργάνωση του αγώνα , ο σύλλογος “Θράκας Ιππέας” κινητοποίησε τους τοπικούς παράγοντες στην υποστήριξη των αγώνων και ενέπλεξε τις αρχές στην διάδοση του αθλήματος.
Αισθητή ήταν η παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρώνειας-Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα καθώς και του Δημάρχου Μαρώνειας-Σαπών κ. Γιάννη Σταυρίδη και της Λιβεριάδου Νατάσσας από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής. Οι Δήμοι Κομοτηνής και Μαρώνειας-Σαπών αγκάλιασαν και στήριξαν την διοργάνωση. Το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης έκανε το καθήκον του για την διασφάλιση όλων των προϋποθέσεων ασφαλούς διεξαγωγής των αγώνων, τα Περιφερειακά Τμήματα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης έδωσαν δυναμικό παρόν, ενώ το ΕΚΑΒ και οι ιατροί του αγώνα κ. Ουρανία Κούκου και Γεώργιος Ριζιώτης εξασφάλισαν την άμεση παροχή των πρώτων βοηθειών στις ελάχιστες (ευτυχώς) περιπτώσεις που χρειάστηκε. Σημαντική παροχή επίσης ήταν η εξασφάλιση της διατροφής των αθλητών, συνοδών και κριτών που φιλοξενήθηκαν από τον διοργανωτή σύλλογο στους αγώνες. Τέλος δεν πρέπει να λησμονηθούν οι χορηγοί της ομάδας που χωρίς την στήριξη τους δεν θα ήταν δυνατή η υλοποίηση τέτοιου είδους δράσεων από την πλευρά του συλλόγου

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑