Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 13th, 2015 | by fileto

0

Σε Ξάνθη και Κομοτηνή ο υπουργός Γιάννης Πανούσης

Στην Καβάλα τον περίμεναν αλλά όπως λέει το δελτίο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Πανούσης  καθυστέρησε στην Θεσσαλονίκη και αύριο θα επισκεφθεί την Ξάνθη και την Κομοτηνή (προφανώς θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στα Ελευθέρια της πόλης).

Το πρωί της Τετάρτης (13.5.2015) σήμερα δηλαδή, ο κ. Πανούσης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά, βρέθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Δημήτριος Σοφιός, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βασίλειος Μωυσίδης, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Νικόλαος Μπαντουβάκης.

Εκεί, συναντήθηκε με Διευθυντές Διευθύνσεων Αστυνομίας των Νομών της Κεντρικής Μακεδονίας και Αξιωματικούς και συζήτησαν για τα ζητήματα που αφορούν στην αστυνόμευση και την ασφάλεια στην περιοχή. Συνάντηση είχε και με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας, που του εξέθεσαν τα προβλήματα των αστυνομικών της περιοχής.

Πανούσης ΤζιτζικώσταςΑμέσως μετά, ο Αναπληρωτής Υπουργός πραγματοποίησε σύσκεψη με τους Διοικητές των Υπηρεσιών και Κλιμακίων της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατέθεσε λουλούδια στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών, που έχει πρόσφατα ανεγερθεί. Σε όλες τις παραπάνω επισκέψεις ο κ. Πανούσης συνοδευόταν από τον Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη, Υποστράτηγο Π.Σ. Δημοσθένη Αναγνωστάκη.

Ακολούθως, ο κ. Πανούσης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και το ενδεχόμενο κατάρτισης Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου για την Αστυνόμευση της πόλης. Εν συνεχεία, ο Αναπληρωτής Υπουργός συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. Κατά τη συνάντηση αποτυπώθηκαν τα προβλήματα της Περιφέρειας όσον αφορά στα θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου και αποφασίστηκε κοινή δράση για την αντιμετώπισή τους.

Δηλαδή με λίγα λόγια αδίκως τον περίμεναν στην Καβάλα…

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑