Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 15th, 2015 | by fileto

0

Ο Αρτέμης Σώρρας μιλάει αύριο στην Καβάλα

Αύριο Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και ώρα 19:30 μμ, στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ  στην Παραλιακή Ζώνη Καβάλας (απέναντι από το κεντρικό Λιμεναρχείο), θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – ενημερωτική ομιλία από μέλη του Συλλόγου Ε4 Καβάλας και τον Αρτέμη Σώρρα, με θέμα την απελευθέρωση της Ελλάδος μέσω των οικονομικών του εργαλείων.

Η ανακοίνωση της Ε4 Καβάλας αναφέρει:

Συνέλληνες, η Ελλάδα βγήκε κυριολεκτικά στο σφυρί και ξεπουλιέται στ’ αρπακτικά που καραδοκούν να κατασπαράξουν κάθε υγιές κύτταρο και να αφανίζουν οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει, με πρόσχημα την οικονομική χρεοκοπία…

Ο Αρτέμης Σώρρας αγωνίζεται από το 2012 μέχρι σήμερα προσφέροντας δική του περιουσία για να εξαγοραστεί το εξωτερικό χρέος, να χρηματοδοτηθούν οι νέες ανάγκες και να δομηθεί μια αναπτυξιακή πορεία προς την ελευθερία και την ευημερία:

1. 600 Δις USD Διεθνείς Συναλλαγματικές, επικυρωμένες και αδιαμφισβήτητες περιμένουν να εισπραχτούν από τον Σεπτέμβρη του 2012. Μηδέν % επιτόκιο και μέχρι 100 χρόνια αποπληρωμής. Μόνος όρος: Να προωθηθεί αυστηρός οικονομικός έλεγχος για το Δημόσιο χρέος και όπου σημειωθεί κατάχρηση του δημοσίου χρήματος, οι ιθύνοντες  να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη!

      http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2015/02/600-6765013.html

2. 325 αναπτυξιακές μελέτες για όλους τους Δήμους της χώρας έχουν κατατεθεί με γνώμονα την ανάπτυξη και την ευημερία. Ο κάθε Δήμος μπορεί να καλέσει τον Αρτέμη Σώρρα να προβεί ο ίδιος σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Παγκόσμιο Ταμείο Κληρονομικών κεφαλαίων και να δεσμεύσει δικιά του περιουσία, ούτως ώστε να δομηθεί χρηματοδότηση για την υλοποίηση όλων των έργων υποδομής μέχρι και την ανακούφιση των νοικοκυριών από τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές προς το Δημόσιο.

            http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/02/49000.html

3. 100 Δις κατατέθηκαν στο ΤΧΣ για απορρόφηση των βαρών των τραπεζών σε τιμή διπλάσια της αγοράς τους για την ανακούφιση του Δημοσίου από τις εγγυήσεις               (50 Δις Ε) και τις ζημιές (16 Δις) που επέφερε το ταμείο.

            https://sorrasgegonota.wordpress.com/2014/05/15/katathesitxs/

https://sorrasgegonota.wordpress.com/2014/06/16/exodikotxs/

https://sorrasgegonota.wordpress.com/2014/08/06/minisitxs/

4. Προώθησε Δωρεά Οκτώ (8) Μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής, φορολογήθηκε με 27 Δις Ευρώ από τη Γ’ ΔΟΥ Πατρών (Αρ.Πρωτ.21321 και 21518/13-10-2011). πιστοποιήθηκε από κοινοβουλευτικό έλεγχο, εκδόθηκε δικαστική απόφαση (Αρ. 6341/2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) αλλά η κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει το φόρο ενώ την ίδια στιγμή κατάσχουν κατοικίες από άπορες οικογένειες και κουρεύουν τις πενιχρές συντάξεις των ηλικιωμένων!

            http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html

5. Κατέθεσε μηνύσεις κατά των κυβερνόντων Εσχάτης Προδοσίας, Κακουργηματικής Απιστίας και Παράβασης Καθήκοντος ενώ Κέρδισε στα δικαστήρια κατά της Εθνικής και του Άδωνη Γεωργιάδη (Υπ. Υγείας) και απέδειξε περίτρανα ότι όλα όσα προσέφερε είναι υπαρκτά, αυθεντικά και έτοιμα προς εκταμίευση. 

Οι Έλληνες συναθροίζονται κάτω από νέες ΜΚΟ με την επωνυμία «Ελλήνων Συνέλευσις» (Ε.ΣΥ.), ενεργοποιούνται με όλους τους νόμιμους Δημοκρατικούς τρόπους και απαιτούν από την κρατική διοίκηση να αποδεχτεί και να θέσει σε εφαρμογή τις προτάσεις αυτές, απαλλάσσοντας την Ελλάδα από τα μνημόνια της ντροπής και την καταδυνάστευση του Ελληνισμού από τους τοκογλύφους δανειστές.

Για πόσο ακόμα Συνέλληνα θα δεχόμαστε να σέρνεται η χώρα μας πενόμενη, καταχρεωμένη, ο κόσμος να τρώει από σκουπίδια, τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό χωρίς καμία ελπίδα για το μέλλον και οι γέροντες να μαραίνονται στη ντροπή στο τέλος της ηλικίας τους δηλώνοντας ότι δεν έχουν ζήσει χειρότερο εξευτελισμό ούτε καν κατά την κατοχή;

φωτο: αρχείο με τον Θανάση Κολλυβά


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑