Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 17th, 2015 | by fileto

0

Πακιστανός διακινητής πιάστηκε στις Σάπες

Συνελήφθη χθες (16-5-2015) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής (πλησίον οικισμού Ροδίτη), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 27χρονο, οδηγό ενός Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, πλησίον του οικισμού Ροδίτη, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους παραπάνω αστυνομικούς με τη συνδρομή και άλλων δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑