Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 23rd, 2015 | by fileto

0

Φωτίστηκε η αγορά της Καβάλας από τη Λευκή Νύχτα

Χιλιάδες Καβαλιώτες, τουρίστες αλλά και επισκέπτες από τις γύρω πόλεις και τα χωριά βρέθηκαν στους πεζόδρομους του κέντρου της Καβάλας συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ του δήμου και το επιμελητήριο με τον γενικό τίτλο “Λευκή Νύχτα”.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά και δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να κατέβουν στο εμπορικό κέντρο της πόλης (πεζόδρομοι από πλατεία Ομονοίας μέχρι την πλατεία Καπνεργάτη) και να απολαύσουν χορευτικά δρώμενα, ζογκλέρ, μπασκετ δρόμου, ποδόσφαιρο δρόμου, μουσικά συγκροτήματα , κουκλοθεάτρο, ξυλοπόδαρους, παντομίμα, σκάκι και dj σε υπαίθριο πάρτι και σινεμά δρόμου.

Παράλληλα η αγορά παρέμεινε ανοιχτή μέχρι τα μεσάνυχτα με τους εμπόρους να αισιοδοξούν για λίγα παραπάνω ευρώ στο ταμείο τους.

λευκη νυχτα 2

Αυτή την εικόνα παρουσίαζε το κεντρο της Καβάλας Παρασκευή 22 Μαίου το βράδυ δίνοντας την ευκαιρία και στους συμμετέχοντες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοίας Finn Masters 2015, να δουν μια άλλη πλευρά της ζωντανής πόλης, οι οποίι φάνηκαν να το διασκεδάζουν ιδιαίτερα.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες των εκδηλώσεων η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα η οποία έδειχνε ιδιαιτερα ευδιάθεση (μετά την πίεση των τελευταίων ημερών λόγω Εβραικού μνημείου), ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, κ.α.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑