Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 26th, 2015 | by fileto

0

Αντιπολίτευση στον Πατακάκη για μπάνερ Δραμοινογνωσίας

Όλα ξεκίνησαν από ένα δελτίο Tύπου που έβγαλε στη δημοσιότητα η παράταξη του Φώτη Καραλίδη “Κοινωνική Συμμαχία”, που είναι η μείζονα αντιπολίτευση του Γιώργου Παυλίδη στην περιφέρεια ΑΜ-Θ και αμέσως ξέσπασε πανικός, που φτάνει κανείς στο σημείο να γελά, μια που και τα λανθασμένα μπάνερ της διοργάνωσης της Περιφέρειας στην Δράμα με τίτλο “Δραμοινογνωσία” είχαν ένα μικρό λάθος στην χρονολογία διαξαγωγής τους.

Η καταγγελία Καραλίδη ανέφερε ότι: “Προφανώς κανείς δεν είναι αντίθετος με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που προβάλλουν τον τόπος μας και τα προϊόντα  του.

Οι σημερινοί διοικούντες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ,  με πρόσχημα την αναγκαιότητα των τοπικών εκδηλώσεων “ΔΡΑΜΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ 2015“, προβαίνουν σε αλόγιστες δαπάνες-πρόκληση για το κοινό αίσθημα, στην σημερινή δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας”.

Και αναρωτιόταν στο τέλος της καταγγελίας ότι “μήπως με τέτοιες ενέργειες προκαλούμε, πέραν του κοινού αισθήματος και τους εκάστοτε κυβερνώντες και προβαίνουν σε μείωση των πόρων και στην δέσμευση των αποθεματικών; Ή μήπως ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  και εμείς δεν το ξέρουμε;” εθυμούμενοι οι πέριξ του κ. Καραλίδη τον μοναδικό στις ατάκες Γιώργο Παπανδρέου του Ανδρέα.

banner perifereia 1

Τελικά απάντησε στις καταγγελίες το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη με μια μικρή καθυστέρηση αλλά εύστοχα, λέγοντας ότι: “Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, σε μια μόλις ήμερα, αποκατέστησε το λάθος στο αναγραφόμενο έτος στα περίπου πενήντα περσινά banner, που για λόγους εξοικονόμησης πόρων επαναχρησιμοποιήθηκαν.

Αυτήν η κίνηση μας είχε ως στόχο την εξοικονόμηση ποσού ύψους περίπου 2.000 ευρώ για την ΠΑΜΘ, αν αναλογιστεί  κανείς  ότι το περσινό κόστος εκτύπωσης των banner ανερχόταν στα 40 ευρώ ανά τεμάχιο. Σε αντίθεση, το φετινό κόστος εκτύπωσης για 200 banners ανέρχεται περίπου στα 18,5 ευρώ ανά τεμάχιο. Επισημαίνουμε λοιπόν στον επικεφαλή της παράταξης της Κοινωνικής Συμμαχίας, κ. Φώτη Καραλίδη, που σε όλη την διάρκεια της θητείας του διαχειριζόταν με ορθολογικό τρόπο τα χρήματα των πολιτών της ΑΜΘ, ότι αν εκτυπώναμε 200 banner στην τιμή της περσινής προσφοράς θα καταβάλαμε 4.000 ευρώ παραπάνω από το σημερινό κόστος”.

Η μάχη των μπάνερς ξεκίνησε από την Δράμα και έπεται συνέχεια.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑