Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 26th, 2015 | by fileto

0

Πάνω από μισό τόνο σίδερα έκλεψαν στον Έβρο

Εξιχνιάστηκε ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, κλοπή αντικειμένων σιδήρου από αγρόκτημα, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, που διαπράχθηκε, την 24/25-5-2015.

Συνελήφθησαν χθες (25-4-2015) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 33 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι, όπως προέκυψε, ο 33χρονος, την 24/25-5-2015, αφαίρεσε από αγρόκτημα, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, διάφορα παλαιά αντικείμενα σιδήρου, συνολικού βάρους 600 περίπου κιλών, τα οποία στη συνέχεια διέθεσε στον 39χρονο.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην επιχείρηση συλλογής και επεξεργασίας μετάλλων του 39χρονου, εντόπισαν τα παραπάνω αντικείμενα σιδήρου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία, βιασμό, παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, του νόμου περί όπλων και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο 33χρονος για ληστεία, βιασμό, κλοπές και ζωοκτονία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑