Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 27th, 2015 | by fileto

0

“Ακυβέρνητο καράβι ο δήμος Καβάλας”, λέει ο Εριφυλλίδης

Με μια λιτή ανακοίκωσή του, και επιφυλλασόμενος να μιλήσει στο μέλλον ο πρώην δήμαρχος Καβάλας Στάθης Εριφυλλίδης εν τούτοις ασκεί κριτική στην νέα διοίκηση της κ. Τσανάκα και χαρακτηρίζει τον δήμο “ακυβέρνηστο καράβι”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΕΡΙΦΥΛΛΙΔΗ

Με μεγάλη θλίψη παρακολουθώ, εδώ και μήνες, την καταστροφική πορεία της νέας δημάρχου και της νέας δημοτικής αρχής, την παντελή απουσία παραγωγής έργου, τα λάθη, τις παραλείψεις, την ασυνεννοησία, τις παλινωδίες που οδήγησαν ακόμα και σε διεθνή κατακραυγή εναντίον της πόλης μας.

Για όλα αυτά θα μιλήσω συνολικά σε χρόνο που θα επιλέξω ο ίδιος. Είναι προφανές, ότι δεν έχω κανένα λόγο να διαρρέω οποιεσδήποτε πληροφορίες σε δημοσιογράφους, όπως αναφέρει η κυρία δήμαρχος σε χθεσινή ανακοίνωσή της. Αντί, λοιπόν, να σπαταλά το χρόνο της στη συγγραφή παρόμοιων ανακοινώσεων, θα ήταν πολύ πιο εποικοδομητικό για την πόλη, να ασχοληθεί με τα προβλήματα τα οποία η ίδια έχει δημιουργήσει, να ασχοληθεί, επιτέλους, με το Δήμο Καβάλας, ο οποίος από τον Σεπτέμβριο του 2014 είναι ακυβέρνητο καράβι.

Όσο για τα περί ασθενούς μνήμης, τα οποία αναφέρει η κυρία δήμαρχος στην ανακοίνωσή της, ένα σχόλιο μόνο: δεν πιστεύω να φαντάζεται ότι τόσο εγώ, όσο και όλοι οι Καβαλιώτες, θα έχουμε τόσο ασθενή μνήμη, ώστε να ξεχάσουμε ποτέ την καταστροφή που η νέα δημοτική αρχή έχει προκαλέσει μέσα σε εννιά μόλις μήνες, λόγω της παντελούς ανικανότητας της ίδιας και των στενών συνεργατών της.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑