Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 27th, 2015 | by fileto

0

Ασφαλιστικά μέτρα κατά ΟΑΕΕ από επαγγελματίες στην Καβάλα

Το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Καβάλας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τους επαγγελματίες του Νομού Καβάλας, μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας, οι οποίοι συμμετείχαν στην ομαδική προσφυγή κατά του Ο.Α.Ε.Ε., ότι μέσα στον Ιούνιο του τρέχοντος έτους αναμένεται η εκδίκαση της αίτησης αναστολής (ασφαλιστικά μέτρα) επί της προσφυγής μας.

Και σε αυτή τη διαδικασία έχουμε ζητήσει να ακουστούμε από το Συμβούλιο που θα κρίνει την αίτηση αναστολής, προκειμένου να εκθέσουμε και πάλι εμπεριστατωμένα τις απόψεις, τους φόβους και τις αγωνίες μας.

Μολονότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την σκοπιμότητα και το σκεπτικό για την απόρριψη του αιτήματός μας για χορήγηση προσωρινής διαταγής και παρότι το δημοσιονομικό κόστος από την σφράγιση βιβλιαρίων ασθενείας θα ήταν ελαχιστότατο, σεβόμαστε απόλυτα την κρίση της διοικητικής δικαιοσύνης και προσδοκούμε με ιδιαίτερη αγωνία και προσδοκία την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Υπενθυμίζουμε δε, όπως οφείλουμε, ότι χιλιάδες συνάδελφοί μας παραμένουν, μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, ανασφάλιστοι, αδυνατώντας να ενταχθούν στην «πολυδιαφημισμένη» νομοθετική ρύθμιση για ασφαλιστική κάλυψη ανέργων και οφειλετών για καθαρά διαδικαστικούς λόγους».


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑