Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 27th, 2015 | by fileto

0

Μπιτόνια βουλγάρικης βενζίνης πιάστηκαν στη Νυμφαία

Συνελήφθησαν χθες (26-5-2015), στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 74, 62 και 51 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες, ηλικίας 74 και 62 ετών, να πραγματοποιούν είσοδο στη χώρα, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν στο εσωτερικό του, 3 πλαστικά δοχεία, που περιείχαν 60 περίπου λίτρα βενζίνης, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι αναλογούντες φόροι και δασμοί.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 51χρονο να πραγματοποιεί είσοδο στη χώρα, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, 4 πλαστικά δοχεία με φυτοπροστατευτικό υγρό, τα οποία δεν είχαν την απαιτούμενη έγκριση – πιστοποίηση της αρμόδιας αρχής.

Κατασχέθηκαν 3 πλαστικά δοχεία με 60 περίπου λίτρα βενζίνης και 4 πλαστικά δοχεία με φυτοπροστατευτικό υγρό.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑