Εκδηλώσεις

Published on May 28th, 2015 | by fileto

0

Μοναδικό το φετινό Pulsar festival στη Σαμοθράκη

Το 2ο Pulsar Festival προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει, τον Αύγουστο του 2015, τρία live σπάνιας μουσικής αισθητικής, τρία μοναδικής καλλιτεχνικής ποιότητας events, στο παραδεισένιο όσο και ιστορικό νησί της Σαμοθράκης.

Στις 7 Αυγούστου, το Pulsar Festival θα ανοίξουν η Μelentini και οι Running Blue Orchestra (Κώστας Αντωνίου , Σπύρος Βρυώνης, Λάμπρος Λαπίνας, Νίκος Παγώνης). Θα ξεδιπλώσουν το ποιητικό jazz, avant – garde, minimal, dark ύφος που γνωρίσαμε στο «Εxplosions Around, the Desert Inside» του 2013.

Στις 8 Αυγούστου, ο Μιχάλης Σιγανίδης και η μπάντα Siganidae 5 (Λευτέρης Μουμτζής, Τάκης Κανέλλος, James Wylie, Χάρης Λαμπράκης) θα παρουσιάσουν το τελευταίο πόνημα του Μιχάλη «97%», ένα κολάζ jazz και βαλκάνιων αυτοσχεδιασμών όπου το μπαρόκ συναντάει τον Μανόλη Αναγνωστάκη και το road movie την πιο βαθιά ψυχανάλυση!

Τέλος, στις 9 Αυγούστου, ο Γιώργος Χριστιανάκης συνοδευόμενος από τους Μπάμπη Παπαδόπουλο, Φώτη Σιώτα, Μιχάλη Βρέττα, Βασίλη Μπαχαρίδη, Τίτο Καργιωτάκη, Τάσο Μισυρλή, Χρήστο Χαρμπίλα, θα παρουσιάσει το έργο ζωής «Αρθούρος Ρεμπώ – Μια εποχή στην κόλαση», μία παράσταση συναυλία με υπόβαθρο τα visuals του Γιάννη Πειραλή.

πηγη: www.culturenow.gr


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑