Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on May 31st, 2015 | by fileto

0

Σαν ψέματα έφυγε από τη ζωή ο γιός του περιφερειάρχη

Η καρδιά του πρόδωσε τον γνωστό δικηγόρο της Ξάνθης και γιό του περιφεριεάρχη ΑΜ-Θ, Θεόδωρο Παυλίδη.

Ο 32χρονος το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι του στην Ξάνθη, αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και μεταφέρθηκε με οξύ καρδιακό επεισόδιο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο οποίος σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Ξάνθης η οποία τον ήξερε για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύσσωμο το Περιφερειακό Συμβούλιο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Θεόδωρου Παυλίδη, υιού του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα και αποφάσισε ομόφωνα:

  1. 1.     Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους του.
  2. 2.     Να καταθέσει στεφάνι στη σωρό του εκλιπόντος.
  3. 3.     Να παραβρεθεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.
  4. 4.     Να καταθέσει  1.000 Ευρώ στο Γηροκομείο Ξάνθης στη μνήμη του εκλιπόντος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η Κοινωνική Συμμαχία εκφράζει τα Θερμά της  Συλλυπητήρια στον Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. κ. Γιώργο Παυλίδη και στην οικογένειά του, για την αιφνίδια απώλεια του υιού του Θεόδωρου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να απαλύνει τον πόνο των οικείων του.

Ανάλογες ανακοινώσεις εξέδωσαν και οι άλλες παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου, τα κόμματα και ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Το μήνυμα του κ. Κουίκ είναι το εξής: ”

«Η μαύρη είδηση που μου τηλεφωνήθηκε από την Ξάνθη ήταν ένα σοκ. Και ως μέλος της ελληνικής Κυβέρνησης και ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ και ως επικεφαλής του Περιφερειακού συνδυασμού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, στέλνω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στον αγαπητό φίλο Γιώργο Παυλίδη, με τον οποίο επικοινώνησα πριν από λίγο τηλεφωνικά, για να του εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη μου.

Δυστυχώς η γεωγραφική τοποθεσία στην οποία βρίσκομαι και μάλιστα με την υποτυπώδη πορθμειακή σύνδεση, ανεξάρτητα με την εκπροσώπηση στις αποψινές και αυριανές εκδηλώσεις της Λευκάδας για λογαριασμό του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης, δεν μου δίνουν καμία δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στην Ηπειρωτική χώρα και από εκεί στην Ξάνθη για να παραστώ στην κηδεία.

Το Συνδυασμό μας θα εκπροσωπήσουν και οι δύο Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης και Στέλλα Γκανιάτσου, όπως και οι επικεφαλής ανά Νομό του Συνδυασμού μου, Χρύσα Ούτση, Κώστας Βουζουκίδης και Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες θα επισκεφθώ τον Γιώργο Παυλίδη και την οικογένειά του για να του υποβάλλω από κοντά τα συλλυπητήριά μου και είμαι βέβαιος ότι η Παναγία θα απλώσει τοίχο προστασίας στο νεοβάπτιστο αγγελούδι του 32χρονου Θοδωρή».

Η κηδεία του έγινε στην Ξάνθη, στον μητροπολιτικό ναό της του Θεού Σοφίας.

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑