Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 5th, 2015 | by fileto

0

Επιστημονική ημερίδα στην Καβάλα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας της Κύπρου, το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Επιμελητήριο Καβάλας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Δράμας, αναλύθηκε το θέμα «Το δίκαιο και η επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης».

πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Τι ρόλο μπορεί να παίξει το δίκαιο και η επιχειρηματικότητα σε καιρό κρίσης;

Είναι ένα ερώτημα στο οποίο προσπάθησαν να απαντήσουν οι ομιλητές στην επιστημονική εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Καβάλας από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Επιμελητήριο Καβάλας και τον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας.

Στην Κύπρο συντελείται ένα μικρό θαύμα με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων πράγμα που η χώρα μας που είχε το σημαντικό αυτό πλεονέκτημα δυστυχώς δεν μπόρεσε να το πραγματοποιήσει.

Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης ήταν το ζητούμενο το οποίο προσπάθησε να περάσει από την ημερίδα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όταν καθηγητές κύρους μπορούν μέσα από το γνωστικό πεδίο που διαθέτουν να κάνουν ελκυστικά ακόμη και θέματα υψηλής στόχευσης στα επιστημονικά πεδία.

Στυλιανίδης ευριπίδης

Ομιλητές ήταν ο πρώην υφυπουργός Γιάννης Βαληνάκης, πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του πανεπιστημίου, ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, η καθηγήτρια των ΤΕΙ Πόπη Καλαμπούκα και ο γνωστός δικηγόρος της Δράμας και λέκτορας στο Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Γρηγόρης Μιχαηλίδης.

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑