Ειδήσεις

Published on June 8th, 2015 | by fileto

0

Με την Φώφη οι περισσότεροι Πασόκοι στην ΑΜ-Θ

Έχει ρεύμα η Φώφη Γεννηματά στα μέλη του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Αυτό το διαπιστώνει κανείς συνομιλώντας με ιστορικά στελέχη του κινήματος στην περιοχή η οποία πάντοτε διατηρούσε καλές σχέσεις με το πρώην πρωτοκλασσάτο στέλεχος και πατέρα της Φώφης Γιώργο Γεννηματά.

Έτσι λοιπόν στην τελική ευθεία της κούρσας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μπαίνουν η Φώφη Γεννηματά, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μετά την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, την οποία ανακοίνωσε από το βήμα του 10ου συνεδριου του κόμματος.

Η ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα γίνει την άλλη Κυριακή 14 Ιουνίου από τη βάση του κόμματος με κάλπες που θα στηθούν σε όλη τη χώρα και σήμερα αναμένεται να αποφασισθεί εάν θα είναι ανοιχτό ή κλειστό το μητρώο των μελών που θα ψηφίσουν.

Η ανακήρυξη των τριών υποψηφιοτήτων έγινε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο συνέδριο του κόμματος.

Η Φώφη Γεννηματά παρουσίασε 670 υπογραφές συνέδρων για την υποψηφιότητα της, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 317 και ο Ανδρέας Λοβέρδος 300 υπογραφές.

Ο Καβαλιώτης συγγραφέας Θανάσης Χειμωνάς, ο οποίος ήθελε να είναι υποψήφιος δεν συγκέντρωσε υπογραφές από το 10% των συνέδρων, όπως ορίζει το καταστατικό και δεν είναι τελικά υποψήφιος.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑