Εκδηλώσεις

Published on June 10th, 2015 | by fileto

0

7o WOOD WATER WILD FESTIVAL

Ένα φεστιβάλ μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Πρόκειται για το  7o WOOD WATER WILD FESTIVAL το οποίο είναι πλήρες με δράσεις που φέρνουν μικρούς και μεγάλους κοντά στη φύση και το περιβάλλον σε ένα μαγευτικό χώρο κοντά σε Καβάλα και Δράμα, με νερόμυλους και καταρράκτες αλλά και πολύ κέφι και ζωντάνια.

Πλήθος και πλούτος εκδηλώσεων για όλα τα γούστο στο φετινό φεστιβάλ.

Δύο επίσημοι αγώνες ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας.

Δραστηριότητες υπαίθρου όπως αναρρίχηση, τοξοβολία, flying fox κ.α..

Οικολογικά εργαστήρια για παιδιά, κουκλοθέατρο, παραμύθια και εικαστικές δράσεις.

Συναυλίες με τους Χειμερινούς Κολυμβητές και καβαλιώτικα συγκροτήματα, αλλά και Dj’s για υπαίθρια πάρτι, διαλέξεις και παρουσιάσεις, ζωοφιλία, έκθεση χειροτεχνίας, παραδοσιακών προϊόντων και βιβλίου αλλά και με πολλές ακόμη δράσεις και εκδηλώσεις ξεκινά στις 13 και ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου το 7o WOOD WATER WILD FESTIVAL στο παλιό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας λίγο πιο πάνω από το Ζυγός.

Στη συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε σήμερα οι συνδιοργανωτές Δήμος Καβάλας, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Δημωφέλεια έδωσαν το δικό τους στίγμα και άποψη μέσω των εκπροσώπων τους για την διοργάνωση αυτή, την οποία χαρακτήρισαν μοναδική στο είδος της σε όλη την περιφέρεια.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑