Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 12th, 2015 | by fileto

0

Ληστές παρίσταναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Συνελήφθησαν χθες (11-6-2015) το απόγευμα, σε χωριό της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) ημεδαποί, ένας 26χρονος και μια 29χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή συνέργεια σε απάτη και κλοπή.

Για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται επίσης μια 49χρονη ημεδαπή, ενώ στη σχετική δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο (2) άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί τους (1 άντρας και 1 γυναίκα), κατηγορούμενοι για απάτη και κλοπή.

Ειδικότερα, χθες (11-6-2015) το πρωί, οι δύο άγνωστοι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν στην οικία 80χρονης ημεδαπής, στη Νίψα Αλεξανδρούπολης, όπου η δράστιδα προσποιούμενη υπάλληλο της Δ.Ε.Η. και προφασιζόμενη υποτιθέμενη συνεννόηση με τον υιό της για παροχή ηλεκτρολογικών εργασιών, εισήλθε στο εσωτερικό της οικίας και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ. Ακολούθως επιβιβάστηκε στο όχημα, που οδηγούσε ο άγνωστος δράστης και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 26 και 29 ετών, διότι, όπως προέκυψε, κινούμενοι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο λειτουργούσαν ως «τσιλιαδόροι».

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες ανήκει στην 49χρονη, η οποία δε συνελήφθη και αναζητείται.

Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Σημειώνεται ότι η 49χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα, ενώ ο 26χρονος για κλοπή.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑