Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 14th, 2015 | by fileto

0

Συνέδριο συνταξιούχων ΟΑΕΕ στην Καβάλα

Με την παρουσία του διοικητή του ΟΑΕΕ, Αναστάσιου Πετρόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καβάλα το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΣ-ΟΑΕΕ, των συνταξιουχικών σωματείων Ελλάδας του ΟΑΕΕ.

Ανάμεσα στα όσα συζήτησαν οι συνταξιούχοι ήταν και ο διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου προέδρου Παντελή Τάτση, ενώ δεν έλειψαν οι εντάσεις για το κόψιμο συντάξεων των συνταξιούχων των ελεύθερων επαγγελματιών, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το μέλλον του ταμείου και την ιατρική περίθαλψη.

Παρά τα χρόνια τους μαχητικοί εμφανίστηκαν σήμερα στην γενική τους συνέλευση οι συνταξιούχοι ελεύθεροι επαγγελματίες στο Πανελλήνιο Συνέδριό τους που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου Καβάλας.

Οι συνταξιούχοι θα πραγματοποιήσουν στις 23 Ιουνίου μεγάλη συγκέντρωση και πορεία στην Αθήνα και θα φτάσουν μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου για να απαιτήσουν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Γενικά τα συνταξιουχικά σωματεία είναι σε αναβρασμό μετά από την συρίκνωση των συντάξεων, την ιατρική περίθαλψη και απαιτούν αξιοπρεπείς συντάξεις και αποκατάσταση των περικοπών που έχουν υποστεί.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑