Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 15th, 2015 | by fileto

0

Υποκλοπή υπογραφών για τον αγωγό καταγγέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα οι εκπρόσωποι της κοινοπραξίας ΤΑΠ (Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου), καθώς οργώνουν την περιφέρεια σε Καβάλα, Δράμα και Σέρρες –όπου εντοπίζονται και οι πιο έντονες αντιδράσεις από τις τοπικές κοινωνίες– και επιδιώκουν να αποσπάσουν δεσμευτικές υπογραφές από τους αγρότες για την παραχώρηση της γης τους, για την όδευση του αγωγού.

Πριν λίγες μέρες, η αντίστοιχη εκδήλωση στις Κρηνίδες Καβάλας εξελίχθηκε σε φιάσκο, καθώς οι συγκεντρωμένοι αγρότες αποχώρησαν, καταγγέλλοντας μάλιστα την εταιρία για εκβιασμούς και απειλές.

Για απόπειρα «υποκλοπής υπογραφών» κάνουν λόγο σε κοινή ανακοίνωση τους και οι βουλευτές Καβάλας και Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ. Διαψεύδουν τις φήμες ότι η συμφωνία έχει «κλείσει» με βάση την προτεινόμενη από την εταιρία όδευση, τονίζοντας αντίθετα ότι οι ενστάσεις που εκφράστηκαν από τις κινήσεις πολιτών θα γίνουν κατά το μεγαλύτερο μέρος δεκτές από το Υπουργείο.

περισσότερα: http://ecoleft.gr/2015/06/%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B1%CE%B3%CF%89/#article

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑