Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 16th, 2015 | by fileto

0

Της καρέκλας …το κάγκελο στην περιφέρεια ΑΜ-Θ

Απαντήσεις στις καταγγελίες Καραλίδη (επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην περιφέρεια ΑΜ-Θ έδωσε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος.
Οι καταγγελίες αφορούσαν και την προμήθεια καρέκλας από την αντιπεριφέρεια και αυτό μαζί με άλλα έγινε σούμα κριτικής και από την αντιπεριφέρεια στις καταγγελίες οι οποίες είχαν να κάνουν με την ενοικίαση γραφείου της περιφέρειας στην Θάσο.
Διαβάστε λοιπόν την απάντηση Μαρκόπουλου στις καταγγελίες της Κοινωνικής Συμμαχίας.
Πραγματικά το κείμενο είναι όντως εμπνευσμένο.
ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Θ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Επί των διαλαμβανομένων στο κοινό Δελτίο Τύπου των παρατάξεων «Κοινωνική Συμμαχία» & «ΡΙΖΑ», έχουμε να υπογραμμίσουμε τα εξής :

«Κοιτάξτε ποιος μιλάει και …τι λέει!!!

Σκάνδαλο, χλιδή και ασωτία ανακάλυψε ο γνωστός “δοτός” επικεφαλής της αντιπολίτευσης, μέλος της διοίκησης την οποία καταδίκασε η κοινωνία !

Σκάνδαλο γιατί αγοράσθηκε μια καρέκλα γραφείου, ευπρεπίσθηκε με κορνίζα πολλών μέτρων (ένας τεράστιος πίνακας της Καβάλας) και προσφέραμε έναν καφέ (για λόγους ευπρέπειας) στους φιλοξενούμενους !!!

“Χλιδή” επίσης γιατί έχουμε την πρόθεση να δώσουμε την δυνατότητα στον λαό της Θάσου (με 200-250 € μηνιαίως) να εξυπηρετείται, σύμφωνα με τον νόμο, με ένα προσβάσιμο εντός του οικισμού και όχι απόμερο, όπως αυτό που υπάρχει (και έχει γραφεία κτηνιατρικού και αγροτικού χαρακτήρα, τα οποία κρίναμε ότι δεν πρέπει να καταργηθούν αλλά να αναμείνουν την συμπλήρωση της στελέχωσης τους).

Πανικόβλητοι από την τεράστια προσπάθεια να επανεκκινήσουμε την «βαλτωμένη» περιφέρεια που παραλάβαμε, ξοδεύουν τον αντιπολιτευτικό τους λόγο στη μοχθηρία και στην μιζέρια των αντιλήψεων τους, σε διογκώσεις και διαστρεβλώσεις ασήμαντων γεγονότων (π.χ. αν η καρέκλα μπορούσε να είναι φτηνότερη !!!) χωρίς καμία πρόταση ως τώρα !

Αυτοί που κατάντησαν την περιφέρεια μας τελευταία στην Ελλάδα (Εurostat 2013) !

Δεν είχαμε ασχοληθεί με την γνωστή ως «μετακόμιση – φούσκα – Καραλίδη», ούτε με την επιχειρηθείσα ανάθεση σε συνεργάτη του, μεγάλου ποσού, αν και θα έπρεπε… Μήπως θυμάται το ποσό;

Δεν είμαστε ίδιοι …
Ας κοιτάξουν γύρω τους !


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑