Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 18th, 2015 | by fileto

0

Η σύμβαση για τα Λουτρά Ελευθερών στο ΠΕ ΑΜ-Θ

Θέμα συζήτησης στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο η σύμβαση την οποία υπέγραψε η ΑΕΝΑΚ με την εταρεία ΚΙΝΗΣΙΣ συμφερόντων Λαρασαίου επιχειρηματία.

Η όλη ιστορία η οποία ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από την πλευρά Κίνησης Πολιτών για τα Λουτρά στην οποία εμπλέκονται και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τις θέσεις της υποστηρίζει και η βουλευτής Καβάλας Αλεξάνδρα Τσανάκα ξαναφέρνουν την αξιοποίηση των Λουτρών στο προσκήνιο.

Τα Λουτρά τα οποία έχουν γίνει στόχος βανδάλων οι οποίοι τα έχουν καταστρέψει στην κυριολεξία με πλήρη αποξήλωση όλων των λουτήρων, ακόμη και τις κουπαστές από τις ξύλινες σκάλες του ξενοδοχείου, περιμένουν την αποκατάστασή τους και την αξιοποίησή τους, την στιγμή που τα λουτρά στο Άγγιστρο Σερρων αποτελούν πολο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.

Τα Λουτρά των Ελευθερών έχουν οδηγηθεί σε απαξίωση και δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα αν δεν πιεστεί ο επιχειρηματίας να πάρει μια απόφαση και δεν περάσει το συγκρότημα σε κάποιο άλλο επιχειρηματικό σχήμα που θα δεσμευθεί να ολοκληρώσει τους όρους σύμβασης σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Αν δεν παρθούν αποφάσεις τα Λουτρά θα θυμίζουν σκηνικό ταινίας τρόμου και θα οδηγηθούν όπως άλλα σε απραξία και λήθη.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑