Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 24th, 2015 | by fileto

0

Κοινή δράση για προβολή της αργυροχρυσοχοίας

Στο τρίπτυχο προβολή της ελληνικής αργυροχρυσοχοϊας, ανάπτυξη κοινής διαφημιστικής προσπάθειας και συντονισμό ενεργειών προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενη επιβολή φόρων στις πωλήσεις κοσμημάτων συμφώνησαν να κινηθούν το επόμενο διάστημα ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης, η Συντεχνία Χρυσοχόων Θεσσαλονίκης και το Σωματείο Ωρολογοποιών και Χρυσοχόων Καβάλας.

Οι βάσεις για τη συνεργασία τέθηκαν κατά την πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΣΚΩΘ και της ΣΧΑΘ στην Καβάλα, όπου συναντήθηκαν με εκπροσώπους του εκεί Σωματείου.

Δεδομένης της αρνητικής οικονομικής συγκυρίας, αλλά και των επερχόμενων αλλαγών στο Φ.Π.Α., οι δυο Σύλλογοι αποφάσισαν μια σειρά κοινών δράσεων προκειμένου να επανατοποθετήσουν την ελληνική αργυροχρυσοχοΐα στη θέση που της αρμόζει.

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε τα δύο μέρη να συντονίσουν τις ενέργειές τους στους εξής άξονες:

α) την προβολή και προώθηση του ελληνικού κοσμήματος τόσο στην αγορά της Μακεδονίας όσο και στο εξωτερικό,

β) την ανάπτυξη κοινής διαφημιστικής προσπάθειας για την προσέλκυση τουριστών στις δυο πόλεις και

γ) την ανάπτυξη συντονισμένων ενεργειών ώστε να αποτραπεί ενδεχόμενη επιβολή φόρου στις πωλήσεις των κοσμημάτων.

Επιπλέον στόχος των δυο Συλλόγων, είναι να συνεισφέρουν στην ενδυνάμωση της οικονομικής, πολιτιστικής και κοινωνικής σχέσης των μελών τους.

 

Από: ka-business.gr


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑