Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on June 29th, 2015 | by fileto

0

Τραβάει φρένο ο δήμος Αλεξανδρούπολης

Μια καθυστέρηση στην διαδικασία προμήθειας καυσίμων από τον δήμο Αλεξανδρούπολης ήταν αρκετή στο να παρθεί απόφαση από τον δήμαρχο να σταματήσει την κίνηση δημοτικών οχημάτων για εξοικονόμηση.

Είναι γνωστή η εμπλοκή που παρατηρείται με την διαδικασία προμήθειας καυσίμων μέσω της γραφιοκρατίας του Ελεγκτικού Συμβουλίου αλλά και την πληρωμή που απαιτούν οι προμηθευτές σε μετρητά. Αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί ώστε αν και γίνουν έγκαιρα οι απαραίτητες διαδικασίες για την εν λόγω προμήθεια, οι μειοδότες προμηθευτές λόγω του μικρού περιθωρίου κέρδους τους να απαιτούν καταβολή σε μετρητά της ποσότητας την οποία παραδίδουν σε καύσιμα.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος, καλεί τους πολίτες σε λελογισμένη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων, κατά τις επόμενες ημέρες, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στο μηχανισμό συλλογής τους, μέσω των απορριμματοφόρων, η μετακίνηση των οποίων έχει περικοπεί κατά 2-3 οχήματα και μηχανήματα. “Πιστεύουμε να μπορέσουμε να κινηθούμε το επόμενο 10ημερο, να τελειώσει αυτό και να προμηθευόμαστε και πάλι κανονικά καύσιμα”, τονίζει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Μαυρίδης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑