Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 1st, 2015 | by fileto

0

Έκλεβε εκκλησίες στον Έβρο

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 3 διαρρήξεις σε Ιερούς Ναούς, που διαπράχθηκαν από 14 έως και 29-6-2015, στην Αλεξανδρούπολης και σε χωριά του Έβρου.

Συνελήφθη προχθές (29-6-2015) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι, όπως προέκυψε, το μεσημέρι της 29-6-2015, εισήλθε στον Ιερό Ναό, που βρίσκεται στο εσωτερικό χώρου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και αφού διέρρηξε το παγκάρι, αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό που περιείχε.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε επίσης ότι ο 38χρονος, από 14 έως 27-6-2015, διέρρηξε άλλα δύο (2) παγκάρια Ιερών Ναών, σε χωριά του Έβρου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 822 ευρώ και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και κλοπές.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑