Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 1st, 2015 | by fileto

0

Η TUI φέτος ψηφίζει και Θάσο

Eβδομήντα Γερμανοί δημοσιογράφοι και bloggers ταξιδιωτικών ΜΜΕ επισκέφθηκαν την Ελλάδα σε εκδήλωση της TUI Γερμανίας.

Στο περιθώριο της παρουσίασης που έγινε στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε πρόγραμμα εκδρομών και περιηγήσεων, που έδωσε την ευκαιρία στους Γερμανούς δημοσιογράφους, να γνωρίσουν τα τουριστικά αξιοθέατα της Κρήτης.

Κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο η TUI έχει καταγράψει και πάλι μεγάλη ζήτηση για διακοπές την Ελλάδα.
Φέτος, ο μεγαλύτερος tour operator της Γερμανίας επέκτεινε σημαντικά το πρόγραμμά του στην Ελλάδα, αυξάνοντας τις αεροπορικές θέσεις κατά 10% σε σχέση με πέρυσι.

Συνολικά η TUIfly προσεγγίζει επτά αεροδρόμια στην Ελλάδα εξυπηρετώντας έτσι πολλά γερμανικά αεροδρόμια.

Χάρη στο νέο πρόγραμμα πτήσεων που ξεκίνησε πρόσφατα η TUIfly καθώς και στα νέα διαφοροποιημένα ξενοδοχεία που λειτουργούν υπό το εμπορικό σήμα Sensimar και TUI Best Family, η πανέμορφη περιοχή των Χανίων με τα πράσινα τοπία της βρίσκεται στο επίκεντρο της ανάπτυξης της TUI Γερμανίας.

Επιπλέον, επεκτείνει το πρόγραμμά της σε πολλούς ακόμα μικρότερους ελληνικούς προορισμούς, όπως η Σάμος, η Κάρπαθος και η Θάσος.

Η TUI στην Ελλάδα όχι μόνο κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με μεγάλη διαφορά, αλλά επιπλέον λειτουργεί δικά της διαφοροποιημένα ξενοδοχεία σε όλα τα μεγάλα νησιά, προσφέροντας προσαρμοσμένες εμπειρίες διακοπών σε ένα ευρύ φάσμα πελατών.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑