Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 1st, 2015 | by fileto

0

Θανατηφόρο τροχαίο με μετανάστες στον Έβρο

Την 29-6-2015 το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Δαδιάς – Σουφλίου Έβρου, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με βουλγάρικες πινακίδες, που οδηγούσε άγνωστο μέχρι στιγμής άτομο και στο οποίο επέβαιναν ακόμη δώδεκα (12) μη νόμιμοι μετανάστες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ένας (1) από τους επιβαίνοντες, ενήλικας άνδρας, υπήκοος Ιράκ. Οι υπόλοιποι επτά (7) ενήλικες και τέσσερις (4) ανήλικοι, υπήκοοι Συρίας και Ιράκ, που επέβαιναν στο όχημα, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου οκτώ από αυτούς εξήλθαν την 30-6-2015, ενώ οι άλλοι τρεις (ενήλικες άνδρες) παρέμειναν για περαιτέρω νοσηλεία.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η αστυνομική έρευνα από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του οδηγού, που εγκατέλειψε το όχημα μετά το ατύχημα, με το οποίο όπως προέκυψε, προωθούσε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τους δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑