Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 1st, 2015 | by fileto

0

Οικονομία στα δρομολόγια καθαριότητας στην Καβάλα

Ακολουθώντας το παράδειγμα του δήμου Αλεξανδρούπολης και ο δήμος Καβάλας μειώνει λόγω καυσίμων και δημοψηφίσματος αλλα και κλειστών τραπεζών και προμήθειας καυσίμων τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων του δήμου, τονίζοντας ότι οι Καβαλιώτες δεν πρέπει για λίγο καιρό να παράγουν σκουπίδια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Λόγω των δυσχερειών που προέκυψαν, σε ότι αφορά την προμήθεια των αναγκαίων ποσοτήτων καυσίμων για τη συνήθη κίνηση των υπηρεσιακών οχημάτων του Δήμου (απορριμματοφόρα, φορτηγά κ.α.) ανακοινώνεται ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας θα προβεί σε αναγκαστικό περιορισμό των δρομολογίων των απορριμματοφόρων.

Συγκεκριμένα, θα περιοριστούν τα δρομολόγια σε δυο από τρία (την εβδομάδα) που ήταν μέχρι σήμερα σε όλους τους τομείς (συνοικίες) της πόλης πλην του κέντρου όπου η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται καθημερινά. Επίσης, θα περιοριστούν και τα δρομολόγια των φορτηγών για την απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων και χόρτων.

Στο πλαίσιο αυτό δεν θα λειτουργήσει το τρενάκι του Δήμου Καβάλας από αύριο και μέχρι νεοτέρας.

Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι δημότες να προβαίνουν σε λελογισμένη διαχείριση των οικιακών απορριμμάτων τους και τον περιορισμό στις απορριφές των ογκωδών αντικειμένων και προϊόντων κλαδέματος έως ότου αποκατασταθεί η ομαλότητα.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑