Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 1st, 2015 | by fileto

0

Σκληρή γραμμή από ΝΔ για το δημοψήφισμα

Γιώργος Κουμουτσάκος και Νίκος Παναγιωτόπουλος χθες βράδυ και σήμερα έδωσαν με το παρών τους την γραμμή της ΝΔ για το δημοψήφισμα της Κυριακής.

“Οι ουρές στα ΑΤΜ θα γίνουν ουρές στα συσσίτια αν ο λαός πει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα” ήταν τα λόγια του Γιώργου Κουμουτσάκου ο οποίος μίλησε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο Γαλαξίας σε ένα ισχνό κοινό 50 ατόμων μετά από πρόσκληση της ΝΟΔΕ Καβάλας.

Ο βουλευτής της ΝΔ μίλησε για την στάση του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο μεγάλο δημοψήφισμα του 197ρισε το πολιτειακό καθεστώς της χώρας όταν συνέστησε σε όλους τους βουλευτές να μην ανοίξουν τότε τα πολιτικά τους γραφεία και να παραμείνουν αμέτοχοι στον επειρεασμό κρίσης του ελληνικού λαού για να αποφασίσει αν θέλει την βασιλευομένη ή την προεδρική δημοκρατία.

Μάλιστα ο κ. Κουμουτσάκος δεν παρέλειψε να κινηθεί σε σκληρούς τόνους απέναντι στην απόφαση του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα και στάθηκε υπερ του ΝΑΙ στην απόφαση της Κυριακής.

Παναγιωτόπουλος Νίκος

Σήμερα στο ίδιο ξενοδοχείο συνέντευξη Τύπου παραχώρησε και ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος ο οποίος και αυτός ήταν ιδιαίτερα σκληρός στους χαρακτηρισμούς του και επεσήμανε ότι αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει ΟΧΙ την Κυριακή τότε τον περιμένουν πολλά περισσότερα δεινά από τις  κλειστές τράπεζες και τις ελλείψεις που παρουσιάζονται στην αγορά.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑