Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 2nd, 2015 | by fileto

0

Σπρώχνουν τον κόσμο στην απόγνωση

Ουρές από το πρωί στις τράπεζες της ΑΜ-Θ που χορηγούν μέρος της σύνταξης σε συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα ανάληψης μετρητών από τα ΑΤΜ.

Ταλαιπωρία από νωρίς για τους περίπου 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους που δεν διαθέτουν χρεωστική κάρτα ή κάρτα ανάληψης μετρητών από ΑΤΜ και οι οποίοι θα πρέπει να περάσουν από το γκισέ μιας εκ των 968 τραπεζών για να λάβουν τη σύνταξή τους.

Η Εθνική Τράπεζα, με στόχο την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων που δεν έχουν πρόσβαση στα ΑΤΜ, προχώρησε στη λειτουργία 250 Καταστημάτων σε όλη την Επικράτεια, στα οποία θα υπάρχει η δυνατότητα είσπραξης του ποσού που ορίζεται στη σχετική υπουργική απόφαση, μέσω ανάληψης από συνταξιοδοτικό λογαριασμό.

Ποια δικαιολογητικά είναι απαραίτητα: Προκειμένου να εισέλθει στο Κατάστημα ο συνταξιούχος,ή συνδικαιούχος του λογαριασμούή πληρεξούσιος,θα πρέπει απαραιτήτως να επιδείξειτο σχετικό αποδεικτικό (π.χ. ενημερωτικό σημείωμα από το Ταμείο του ή βιβλιάριο όπου φαίνεται προηγούμενη πίστωση σύνταξης), την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο αποδεκτό νομιμοποιητικό έγγραφο, καθώς και τυχόν πληρεξούσιο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑