Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 2nd, 2015 | by fileto

0

Σύριος διακινητής προωθούσε συμπατριώτες του

Συνελήφθη χθες (1-7-2015) το πρωί, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, απ ό αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης , 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, από ομάδα αστυνομικών που συγκροτήθηκε στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης πραγματοποιήθηκε σήμα στάσης στον 33χρονο, οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, με ρουμάνικες πινακίδες, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από αυτούς.

Λίγο πιο κάτω, ο δράστης ακινητοποίησε το όχημά του και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθόσον συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι προωθούσε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑