Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 3rd, 2015 | by fileto

0

Συγκέντρωση για το ΝΑΙ στην πλατεία Κομοτηνής

Υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής τάχθηκαν σήμερα στην Κομοτηνή με κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Χρήστος Μέτιος, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Νίκος Αγγελίδης, κομματικά στελέχη του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ καθώς και πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων της Ροδόπης.

Ο κ. Στυλιανίδης, τόνισε χαρακτηριστικά ότι «κακές πολιτικές επιλογές, δικές μας ή της ευρωπαϊκής ηγεσίας, δεν δικαιολογούν άστοχες συγκρούσεις, ούτε φυσικά καταστροφικές λογικές εξόδου από την ΕΕ».

Σημείωσε, επίσης, ότι «ένας τέτοιος παραλογισμός, σαν αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες στη χώρα μας, δεν ακυρώνει απλά το διακύβευμα και τη μεγαλύτερη επιτυχία της πολιτικής μας από το 1974 και μετά… αλλά υπονομεύει και την πορεία μας προς το μέλλον».

«Δεν γνωρίζω αν η κυβέρνηση καθοδηγείται από την αναχρονιστική της αριστερή ιδεοληψία ή τη στρεβλή και ανεύθυνη αντίληψή της για τους διαπραγματευτικούς κανόνες της Ένωσης. Ό,τι όμως κι αν ισχύει είναι το ίδιο επικίνδυνο για το κράτος μας, το λαό μας και το έθνος μας. Το κράτος μας κινδυνεύει με χρεοκοπία, ο λαός μας με διχασμό και το έθνος μας με τραγωδία», κατέληξε ο κ. Στυλιανίδης.

Οι παριστάμενοι συμφώνησαν να συντονίσουν τον βηματισμό και τις ενέργειές τους μέχρι και την ημέρα του δημοψηφίσματος.

Σήμερα το βράδυ διοργανώνεται ανοιχτή συγκέντρωση υπέρ του «ναι» στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής από κοινωνικούς φορείς της Ροδόπης.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑