Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 7th, 2015 | by fileto

0

Βούλγαροι διακινητές με “φορτίο” Σύριους

Συνελήφθησαν χθες (6-7-2015) το πρωί, στην Εθνική Οδό Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 59 και 54 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο (2) δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, με βουλγάρικες πινακίδες και να μεταφέρουν με αυτά, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, συνολικά οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν :

  • δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
  • το χρηματικό ποσό των 945 Ευρώ και 877 Λέβα Βουλγαρίας
  • τρία (3) κινητά τηλέφωνα

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών περιλαμβάνει επίσης παραβάσεις του νόμου περί όπλων, καθόσον στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα (1) στιλέτο, συνολικού μήκους 19 εκατοστών και ένα (1) ξύλινο ρόπαλο, συνολικού μήκους 57 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑