Ελλάδα

Published on July 12th, 2015 | by fileto

0

Για εκτέλεση μας πηγαίνουν οι Εταίροι φίλοι μας

Αδιέξοδο προσπαθούν οι κύκλοι των Γερμανών να δημιουργήσουν γύρω από την διαφαινόμενη συμφωνάι, προφανώς για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν και την αποδίδουν στην αναξιοπιστία των Ελλήνων οι οποίοι δια των πολιτικών αρχηγών τους δίνουν υποσχέσεις χωρίς να τις τηρούν.

Ιδιαίτερα αυτή η κυβέρνηση η οποία ως φαίνεται τους κάθεται στο στομάχι αν και δημοσκοπικά απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των Ελλήνων, σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση.

Οι φήμες οργιάζουν και μιλούν για παράταση της διαδικασίας με κλειστές τράπεζες, ανασχηματισμός και δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού και αμέσως μετά οριστική συμφωνία με σκληρό πακέτο μέτρων και επιτήρηση από τους θεσμούς μέχρι ασφυξίας.

Οι δανειστές πραφανώς θέλουν αλλους συνομιλητές μέχρι και σε διάστημα 2 ετών με την κυβέρνηση ειδικού σκοπού αν και το Μαξίμου δέχεται εισηγήσεις για εκλογές το φθινόπωρο, όσο η εμπιστοσύνη του κόσμου είναι με το μέρος της συνκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Η σημερινή σύνοδος των αρχηγών κρατών αναβλήθηκε και η συνοδος του Γιουρογκρούπ θα συνεχιστεί με το ενδεχόμενο κάποιες χώρες φιλικά προσκείμενες στο ελληνικό ζήτημα να κερδίσουν κι άλλους συμμάχους και να τους αποσπάσουν από την αγκαλιά του σκληρού Σόιμπλε.

Όπως και να καθίσει το ζάρι, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι φίλοι και εταίροι μας ευρωπαίοι, μας πάνε για εκτέλεση, αλλά δεν έχουν βρει ακόμη τον τρόπο.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑