Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 13th, 2015 | by fileto

0

Μεγάλο ρεύμα ο Βασίλης Λεβέντης στη Θράκη

Μεγάλη αποδοχή στη Θράκη αλλά και στην Αν. Μακεδονία σημειώνει η δημοτικότητα του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, ιδιαίτερα μετά την στάση του την οποία κρατάει στα πολιτικά πράγματα, διαφαινόμενος ως μάντης των εξελίξεων που αυτή τη στιγμή μαστίζουν τη χώρα.

Παλιός γνώριμος της περιοχής ο Βασίλης Λεβέντης δείχνει να έχει αποδοχή και στους νέους της περιοχής ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα συστρατευθουν μαζί του στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, στην οποία ανδέχεται να βγάλει και βουλευτή στην περιοχή.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της εφημερίδας Παραπολιτικά στη Βουλή μπαίνει και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και έχει ποσοστά διπλάσια από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 19,4 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ και σύμφωνα με την μέτρηση, αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές, το 38,5% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, το 19,1% Νέα Δημοκρατία, το 5,3% Ποτάμι, το 4,3% Χρυσή Αυγή, το 4,2% ΠΑΣΟΚ και το 3,8% ΚΚΕ. Οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται με 2,7% ενώ 3,5% θα ψήφιζε Ένωση Κεντρώων και το ΚΙΔΗΣΟ ΤΟ 1,3%.

Στις τελευταίες του δηλώσεις ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε μετά την συμφωνία με τους εταίρους στο ΣΠΟΡ FM 94,6 “«Ο Τσίπρας έκανε προχθές μια τούμπα. Επί πέντε χρόνια γάβγιζε φωνάζοντας λέγοντας ‘έξω από τα μνημόνια’ και τώρα έκανε τούμπα. Αυτός που έλεγε ως τώρα ‘έξω από τα μνημόνια’ είναι ο κατάλληλος για να υπηρετήσει το νέο μνημόνιο; Όφειλε όταν επέστρεψε να υποβάλει την παραίτησή του για μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Το δημοψήφισμα τι το ήθελε; Ήταν μια ηλιθιότητα! Ξόδεψε ο ελληνικός λαός τόσα λεφτά για να γίνει μια μπούρδα και μετά στράφηκε όλη η Ευρώπη εναντίον μας».

Ο Βασίλης Λεβέντης ζητά εδώ και τώρα κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη:

http://www.sport-fm.gr/article/lebedis-mono-kubernisi-ethnikis-enotitas/3097060

 


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑