Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 14th, 2015 | by fileto

0

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ με το πιστόλι στον κρόταφο

Ολοι αναρωτιούνται τι θα κάνουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ της Α. Μακεδονίας και Θράκης με την ψηφοφορία στη Βουλή;

Με δεδομένο ότι στην προηγούμενη ψηφοφορία οι δύο βουλευτές Καβάλας Ηλίας Ιωαννίδης και Αλεξάνδρα Τσανάκα απουσίαζαν μένει τώρα να δούμε αν θα πράξουν το ίδιο την ίδια ώρα που το Μαξίμου δείχνει τα δόντια του.

Επί ποδός είναι όλα τα κομματικά όργανα από το πρωί συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία, τα μελη της οποίας έχει προγραμματιστεί να ενημερώσει ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ εντός της ημέρας θα συνεδριάσει πιθανότατα και η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Έχοντας κάνει ήδη μια πρώτη χαρτογράφηση, ο Αλέξης Τσίπρας θα στείλει μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις και θα καλέσει τους διαφωνούντες να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους.

Αν δηλαδή είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν τη συμφωνία και τη νέα πορεία που αυτή χαράσσει ή να υπονομεύσουν για ακόμα φορά τη δεδηλωμένη της κυβέρνησης, καλώντας τους εμμέσως πλην σαφώς να παραιτηθούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε τεντωμένο σχοινί και όλοι πρέπει να επιλέξουν με ποιούς θα πάνε και ποιούς θα αφήσουν.

Θέμα ωρών τέλος, το αργότερο εικοσιτετραώρων, είναι οι αλλαγές στα πρόσωπα του υπουργικού συμβουλίου, καθώς ο κ. Τσίπρας επιδιώκει να συγκροτήσει ένα μικρό και ευέλικτο σχήμα που θα μπορεί να εφαρμόσει πρόγραμμα σκληρών μεταρρυθμίσεων.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑