Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 15th, 2015 | by fileto

0

Επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας στις Σέρρες

Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, χθες (13-07-2015) το πρωί, στην περιοχή της Ηράκλειας του Νομού Σερρών, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, για την πρόληψη/καταστολή της παραβατικότητας και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 18 αστυνομικοί, από διάφορες υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ενώ οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν παρουσία Δικαστικού Λειτουργού.

Κατά την επιχείρηση:

  • ελέγχθηκαν 36 άτομα και
  • προσήχθησαν 2 άτομα.

Επιπλέον, συνελήφθη 55χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Βουλγαρικών Αρχών, διότι το 2009 επιχείρησε να εξέλθει από μη νομοθετημένο σημείο των συνόρων της γείτονα Χώρας.

Από την περαιτέρω έρευνα για τους παραπάνω 2 προσαγόμενους ηλικίας 16 ετών αμφότεροι, προέκυψε ότι εμπλέκονται σε περίπτωση κλοπής χρηματικού ποσού από οικία και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα μεταξύ του χρονικού διαστήματος 20/25-06-2015 οι 2 ανήλικοι διέρρηξαν οικία 58χρονης ημεδαπής στην ίδια περιοχή και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ, όπου σε μεταγενέστερο χρόνο με μέρος αυτού, αγόρασαν δύο οχήματα, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κατά τις έρευνες στις οικίες τους.

Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑