Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 17th, 2015 | by fileto

0

Έρχεται καύσωνας με ριπές αέρα το Σαββατοκύριακο

Στη Θράκη και στη Μακεδονία θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά, προβλέπεται καλοκαιρία. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν για λίγο τα 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει έως τους 36 βαθμούς και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια έως τους 34.

Στην Πελοπόννησο αναμένεται καθαρός ουρανός. Τα θερμόμετρα, στη δυτική Πελοπόννησο θα δείξουν το μεσημέρι και τους 37 βαθμούς.

Στα Κύθηρα θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι 6 με 7 μποφόρ.

Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη βόρεια Κρήτη έως τους 30 βαθμούς και στη νότια μέχρι τους 33.

Στο Καστελλόριζο, στη Ρόδο και στη Σύμη θα έχουμε ήλιο και ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους.
Στα υπόλοιπα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι βόρειοι ενισχυμένοι μέχρι τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 με 35 βαθμούς, όμως στις Κυκλάδες και στις Σποράδες δεν θα ξεπεράσει τους 27 με 29.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει, στο Θεσσαλικό κάμπο στους 36 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές στους 31 με 33.
Στην Αττική προβλέπονται, καθαρός ουρανός και βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα και στον Πειραιά θα δείξουν από 25 μέχρι 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αίθριο και ζεστό καιρό και ανέμους μικρής έντασης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑