Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 20th, 2015 | by fileto

0

Ανήλικη με πλαστό διαβατήριο σταμάτησε στον Προμαχώνα

Συνελήφθησαν χθες (19-07-2015) τα ξημερώματα στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, δύο υπήκοοι Συρίας ηλικίας 30 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίσταση αδικήματα της διευκόλυνσης εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα και της πλαστογραφίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε όχημα που οδηγούσε ο 38χρονος ιδιοκτήτης του, με συνοδηγό τον 30χρονο, όπου διαπιστώθηκε να μεταφέρουν από κοινού μία 18χρονη και μία ανήλικη και οι δύο υπήκοοι Συρίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι παρέλαβαν τις δύο παραπάνω αλλοδαπές από την Αθήνα, με σκοπό να διευκολύνουν την έξοδο τους από την χώρα.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, η 18χρονη υπέδειξε έγγραφο το οποίο από την έρευνα προέκυψε πως αποτελεί προϊόν κλοπής και αντιστοιχεί σε άλλο πρόσωπο, ενώ για λογαριασμό της ανήλικης, ο 38χρονος οδηγός υπέδειξε διαβατήριο, το οποίο αντιστοιχεί σε άλλο πρόσωπο.

Κατασχέθηκαν τα προαναφερόμενα έγγραφα, καθώς και το παραπάνω όχημα ως μέσο μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑