Τοπικές ΑΜ-Θ

Published on July 30th, 2015 | by fileto

0

Από τους Γαργαλιάνους στην Αλεξανδρούπολη με ένα Τσάλι

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους “O γύρος της Ελλάδας με Chaly”, του Αχιλλέα Τζωρτζίνη, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κοινό τη Δευτέρα που μας πέρασε, στο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Γαργαλιάνων. Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν 180 άτομα, τα οποία παρακολούθησαν αυτόν το φόρο τιμής στα δύσκολα ταξίδια και στα δίκυκλα… όλων των κυβισμών: Ακόμα και στα μικροσκοπικά, όπως ένας “μπόμπος” Chaly!

Η ιστορία ξεκινάει ακριβώς από τους Γαργαλιάνους, όπου ο πρωταγωνιστής (Τάκης Κοκκαλιάρης) αποφασίζει να αναπαλαιώσει ένα μηχανάκι «μπόμπο» που είχε στην κατοχή του. Πρόκειται για ένα Honda Chaly, μοντέλο της δεκαετίας του ’80. Με αυτό το μηχανάκι, ο πρωταγωνιστής αλλά και ο σκηνοθέτης αποφασίζουν να κάνουν μαζί ένα ταξίδι δρόμου (RoadTrip), χωρίς κάποια εξωτερική οδική υποστήριξη… Οντας και οι δύο πάνω στο μικροσκοπικό αυτό μηχανάκι, στόχος τους ήταν να φτάσουν μέχρι τη συνοριακή γραμμή των Κήπων, 40 χλμ. έξω από την Αλεξανδρούπολη – αλλά και να παραβρεθούν στη 34η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσικλετιστών που έγινε στα Κοκκινόγεια της Δράμας.

Από τους Γαργαλιάνους στην Αλεξανδρούπολη πάνω σε έναν «μπόμπο»! (βίντεο)

Στο δρόμο για το μακρύ τους ταξίδι, φίλοι και φίλες τους φιλοξένησαν, επισκέφτηκαν αξιοθέατα και αντιμετώπιζαν κάθε ευτράπελο που τους συνέβαινε με χιούμορ και σαρκασμό.

πηγη: Ελευθερία on line


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑