Uncategorized

Published on August 2nd, 2015 | by fileto

0

Σκοπιανός διακινητής για λίγα ευρώ

Συνελήφθη χθες (31-7-2015) το βράδυ, στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (ύψος οικισμού Κεσσάνης), απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης , 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος FYROM , ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκού μετά ρυμουλκούμενου), με πινακίδες FYROM , που οδηγούσε ο 36χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, δεκατέσσερις (14) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης.

Συνελήφθη χθες (1-8-2015) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου Έβρου (ύψος οικισμού Λύρας), απ ό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράκ.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 49χρονος, διαπίστωσαν ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.


About the Author



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑