Εκδηλώσεις

Published on August 3rd, 2015 | by fileto

0

Φεστιβάλ αντι-ναζί στον Πρίνο της Θάσου

αντιναζίΤην Παρασκευή 31/8 ξεκίνησε το 22ο camping του Antinazi Zone – YRE, στην πανέμορφη τοποθεσία της Σκάλας Πρίνου στη Θάσο.
Ο κύριος όγκος των κατασκηνωτών κατέφτασε την Παρασκευή το απόγευμα, ενώ την «υποδοχή» τους, που περιλάμβανε τσίπουρο και μεζέδες, οργάνωσε η ομάδα προετοιμασίας που βρισκόταν ήδη στο camping.
Χτες Σάββατο το πρωί, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συζήτηση του camping, που είχε θέμα τη μάχη κατά της Χρυσής Αυγής στις νέες συνθήκες της μνημονιακής μετάλλαξης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και την πορεία εξέλιξης της δίκης των στελεχών της.
Το βράδυ ακολούθησε μουσικό αφιέρωμα στο Ν. Καββαδία από τους Θ. Οικονομίδη και Α. Ζαγοριανό και στη συνέχεια λαϊκό γλέντι με τους «Από πριν και από μετά». Η βραδιά ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, ενώ ο συναυλιακός χώρος παρέμεινε ασφυκτικά γεμάτος μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν, με το ξεκίνημα του κάμπινγκ, στα 320 άτομα, ενώ καινούργιοι κατασκηνωτές καταφτάνουν καθημερινά. Τις επόμενες μέρες, θα δημοσιεύονται στο site μας τακτικά ενημερωτικά για τις συζητήσεις, αλλά και συνολικά τις δραστηριότητες του camping.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑